dimecres, 25 de febrer del 2009

Fanzine malalletra

Des que vaig obrir aquesta via de comunicació virtual he rebut un bon nombre de comentaris, ja siguin directament al bloc com al meu e-mail.

Ja sigui per vanitat o per ingenuïtat, em segueixen provocant bones sensacions les propostes, suggerències, qüestions o crítiques que se m'hi plantegen.

L'altre dia vaig rebre un correu que em va fer somriure. Evidentment no citaré l'autor (la veritat és que no el conec personalment) però em mostrava la seva sorpresa respecte "el meu interès i militància" (sic) vers la cultura catalana i en català.

Molt educadament em feia notar que no li quadrava, venint d'un integrant de l'equip de govern socialista, amb "punts de contacte amb el PSOE".

Li he demanat permís al Sr. A. per referir-m'hi en aquest post i aprofito per recomanar-te/vos una joia que ahir em va arribar des de Vilanova: el malalletra 19 de la Laia Calvet.

FANZINE MALALLETRA BROSSIÀ

Aquest número especial està dedicat al poeta Joan Brossa i inclou un doble cd amb poemes musicats per a l'ocasió pels grups:

Croma , Casual, Kitsch, Enric Casasses, Roger Benet, Abús, Ix!, Relk, Verdcel, Le Fou, Albert Palomar, Bikimel, ((( j ))), Miqui Puig, La Brigada, Fi, Linn Youki, (lo:muêso), Le Petit Ramon, erm, L'Ana és un koala, Joan Barranca i Blai Masó, Anímic, Ivette Nadal, Xavier Baró, Narcis Perich, Miquel Pujadó, Els Amics de les Arts, Víctima i botxí…

De tots aquests n'hi ha ben bé 6 que formen part de la meva biografia.

12 € magníficament invertits!