diumenge, 4 de juliol del 2010

Ànims Carmelo!



He sortit cap El Puig de la Creu amb els cascos escoltant a RAC1 la cursa de GP2, amb les sensacions molt bones pels entrenaments magnífics que havia fet el Carmelo.

La retransmissió es centrava en la sanció a Andrea Iannone que li ha costat la victòria. Del Carmelo arribaven boníssimes referències, d'un boníssim duel frec a frec del seu conegut rival Kenny Noyes, el nord-americà nascut a Barcelona. A l'alçada de l'Alzina balladora els pilots començaven a creuar la línia de final de cursa, fins aquí tot normal, esperava que confirméssin l'arribada del pilot castellarenc. Quan de sobte, el Quim Salvador, sensacional comentarista de motor, ha advertit de la monumental caiguda del Carmelo...

He girat cua i he tornat cap a casa, esperant neguitós que no hi hagués cap problema greu. Afortunadament, han narrat a l'instant que el Carmelo es movia, i que inclús aixecava un braç per tranquilitzar a la parròquia.

Us enllaço el vídeo sense cap interès sensacionalista, si no amb l'ànim de mostrar-vos el valor que cal tenir per dedicar-se amb cos i ànima a aquest esport. Podreu veure també les declaracions del Carmelo un cop ha passat l'ensurt.

Moltíssims ànims, Carmelo, has fet una cursa sensacional. I molta sort, que te la mereixes com ningú!